Bel tussen 7.30 en 16.30 uur
0180 - 70 11 38
Jaco van Leeuwen webshop voor al uw hef en hijsmiddelen

Gratis bezorgen vanaf € 350,-

Jaco van Leeuwen webshop voor al uw hef en hijsmiddelen

Deskundig advies bij Jaco van Leeuwen

Jaco van Leeuwen webshop voor al uw hef en hijsmiddelen

Gratis certificaat meegeleverd

Jaco van Leeuwen webshop voor al uw hef en hijsmiddelen

Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding

Over Jaco van Leeuwen B.V.

Jaco van Leeuwen B.V. is al ruim 12 jaar gespecialiseerd in het keuren en leveren van hijs-, hef- en sjormiddelen, klimmaterieel, valbeveiliging en elektrische arbeidsmiddelen. In 2011 werd de onderneming opgericht als eenmanszaak. Eigenaar Jaco van Leeuwen is, na 12,5 jaar zijn bedrijf met plezier en toewijding gerund te hebben, per 1 juli 2023 teruggetreden. Rick van Tilburg gaat met veel enthousiasme verder met de onderneming. Rick is de afgelopen 4 jaar al nauw betrokken bij Jaco van Leeuwen B.V.

We zetten de passie van Jaco van Leeuwen voor het vak voort. Om op deze manier bij te dragen aan een veiliger werkomgeving op het gebied van hijsen en heffen, klimmaterieel, valbeveiliging en elektrische arbeidsmiddelen.

Jaco van Leeuwen B.V. onderscheid zich door het persoonlijke en laagdrempelige contact met de klant. Zo is de (aankomende) klant geen nummer, maar een naam met een gezicht. Daarom zijn wij altijd blij als een klant belt, appt of chat. Zo is er persoonlijk contact en kan er advies op maat gegeven worden. Daarom kun je altijd contact opnemen met Jaco van Leeuwen B.V. en zijn team. Dit doe je via 0180-701138, Whatsapp (op het vaste nummer), e-mail of via de chatfunctie op de website.

Team


Jan van Leeuwen (bedrijfsleider)

Rick van Tilburg (eigenaar)

Arco Minderhoud (keurmeester)

Jolien van Leeuwen (secretaresse)